Jouw verhaal mag gezien worden

Beelden op zichzelf zijn heel mooi, maar zonder het gevoel van jouw verhaal blijven het enkel beelden.

Frank heeft een passie en een aangeboren talent voor het zien en verbeelden van verhalen. Hoe maakt hij het verschil? Met kwaliteit. Zijn lat ligt hoog (heel hoog) en dat zie je terug in zijn beelden.

Vanuit Frank Keyner Film & Design begeleidt Frank mensen en bedrijven bij het vertellen van hun verhaal. Een niet onlogische stap als je kijkt naar de hoge mate van vakkennis, passie en ervaring die hij – na jaren als ontwerper te hebben gewerkt – met zich meedraagt.

Kort & Krachtig

Dat is hoe Frank jouw verhaal neerzet. De kracht van de zelf regisserende filmmaker zit ‘m namelijk in eenvoud. Alle tierelantijntjes die afleiden van jouw verhaal laat hij het liefst zo snel mogelijk uit het script en storyboard weg. Zo zorgt hij ervoor dat jouw verhaal herkenbaar, aanspreekbaar en mooier dan mooi in beeld komt, klaar om aan de wereld te laten zien.


werk

Wat Frank voor jou kan doen

Film

Geen verhaal of bedrijf is te gek of Frank maakt er een film(pje) van. Bijvoorbeeld een introfilmpje, bedrijfspromo, muziekclip of reisverhaal . Ben je (g)een groot, midden of klein bedrijf? Dat maakt niet uit, Frank zet de unieke kern van jouw verhaal om in een beeldige videoproductie.

Motion Graphics

Heel beknopt jouw verhaal vertellen. Dat is wat Frank kan met motion graphics. Zoals het tot leven laten komen van grafische elementen in een animatiefilm. Ideaal voor als je bijvoorbeeld minder goed met woorden bent en tóch je gedachten of producten wilt presenteren.

Design

Van oorsprong is Frank grafisch ontwerper, zijn ogen zien dingen waar een ander 1-2-3 geen aandacht voor heeft. Hij denkt met plezier na over hoe hij beelden neerzet en zorgt dat ze passen bij jouw verhaal of bedrijf. Of dit nu voor een huisstijl, brochure, website of film is.

Hoe ziet jouw verhaal eruit?
contact